Populära länkar


Varumärken

Alla varumärken

Kategorier

  • Kundservice med farmaceuter och egenvårdsrådgivare
  • Inga avgifter
  • Gratis fraktalternativ
  • Snabb leverans
  • Stort sortiment,
    över 20000 artiklar
  • Öppet köp returrätt 14 dagar (ej läkemedel)
  • Betala säkert med avgiftsfri faktura, kort eller internetbank
  • Tel 08-750 9220, vardagar 9-12, 13-17
  • Chatt
  • Klimatkompenserade hemleveranser
Produkten har lagts
till i din varukorg.
Produkten har lagts
till i din varukorg.

UTGÅTT

Wella Invigo Nutri-Enrich Conditioner 1000 ml

 32 st i lager
 Skickas från oss nästa arbetsdag
 Gratis fraktalternativ
399 kr
Jämförpris: 399 kr/l
Prenumerera  
Köp

Köp & prenumerera

För automatisk leverans av den här produkten välj intervall nedan och tryck på köpknappen. Du får varan levererad omgående och sedan samma datum varje period tills du väljer att avsluta prenumerationen. Läs mer om prenumerationer.

Ingen prenumeration
Varje månad
Varannan månad
Varje kvartal
  • Beskrivning
  • Dosering & användning
  • Innehåll

Wella Invigo Nutri-Enrich Deep Nourishing Conditioner är ett rikt och vårdande hårbalsam för torrt och "stressat" hår. Nutri-Enrich balsam tillför fukt till håret och gör det mjukare. Ger näring och nytt liv till trött och torrt hår.

Wella Invigos serie Nutri-Enrich är produkter framtagna för att vårda framför allt torrt hår och stressat hår.

Massera in i nytvättat, fuktigt hår och fördela jämnt innan du sköljer ur ordentligt.

Aqua/Water/Eau, Stearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Stearamidopropyl Dimethylamine, Panthenol, Benzyl Alcohol, Phenoxyethanol, Fragrance/Parfum, Bis-Aminopropyl Dimethicone, Dicetyldimonium Chloride, Glutamic Acid, Methylparaben, Tocopheryl Acetate, Glycerin, Propylparaben, EDTA, Propylene Glycol, Oleic Acid, Sodium Chloride, Limonene, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Lycium Barbarum Fruit Extract, Citric Acid, Sodium Benzoate, Lactic Acid, Potassium Sorbate.


  • Produktfakta
EAN:
8005610634555

Varumärke:

Kategori:

Förpackningsstorlek:
1000 ml

Tillbehör: