Kundvagnen laddas  

Sukrin Fiberbröd glutenfri 250 g

UTGÅTT

 6 st i lager
 Gratis fraktalternativ
79 kr
JämförprisJfr-pris: 316 kr/kg

För automatisk leverans av den här produkten välj intervall nedan och tryck på köpknappen. Du får varan levererad omgående och sedan samma datum varje period tills du väljer att avsluta prenumerationen. Läs mer om prenumerationer.

Ingen prenumeration
Varje månad
Varannan månad
Varje kvartal
Med Brödmix LCHF från Funksjonell Mat bakar du lätt ditt eget lågkolhydratsbröd som är fritt från gluten, mjölk och jäst. Brödet har ett högt fiberinnehåll och håller dig mätt länge. En skiva av brödet innehåller 1 gram kolhydrater och 58 kalorier, men hela 8,5 gram kostfiber.
 
Brödmixen blandas med vatten och gräddas i ugn i 60-70 minuter.
 
Förpackningen ger ett bröd.

- Sätt ugnen på 175 grader. - Tillsätt påsens innehåll i en skål och blanda med 3 dl vatten. - Blanda väl och häll i degen i en brödform. - Grädda i ca. 60- 70 minuter (beroende på ugn och önskad krispighet) på nedersta gallret. Ta ut brödet ur formen och låt svalna utan att täcka över det. Förvara brödet i en påse i kylskåpet.

Frön och kärnor (psylliumfrön, solrosfrön, sesamfrön, pumpafrön, linfrön), kostfiber (från sockerbetor, chikory, ärtor), resistent majsstärkelse (fiberfin), heläggspulver, ärtprotein, sötningsmedel: erytritol (sukrin), mineralsalter (natriumklorid och kaliumklorid), bakpulver (natriumkarbonat, bikarbonat, dinatriumvätefosfat).

Näringsinnehåll per 100 g: Energi 681 kJ / 163 kcal, Fett 8,4 g, varav mättat fett 1,4 g, Kolhydrater 2,5 g, varav sockerarter 0 g, Fiber 21 g, Protein 8,7 g, Salt 1,1 g


Produktomdömen och recensioner är viktiga verktyg för Apotea i syfte att informera och inspirera våra kunder.

Vårt huvudfokus är att ha transparenta och relevanta recensioner om vårt produktsortiment.

Läs mer i vår recensionspolicy.

EAN:
7090017540609
Varumärke:
Kategori:
Bäst före-datum:
2026-06-30
Förpackningsstorlek:
250 g
Produkten läggs i din varukorg.
Produkten har lagts
till i din varukorg.
Till toppen av sidan