Sukrin Fiberbröd glutenfri 250 g
UTGÅTT
- Sätt ugnen på 175 grader. - Tillsätt påsens innehåll i en skål och blanda med 3 dl vatten. - Blanda väl och häll i degen i en brödform. - Grädda i ca. 60- 70 minuter (beroende på ugn och önskad krispighet) på nedersta gallret. Ta ut brödet ur formen och låt svalna utan att täcka över det. Förvara brödet i en påse i kylskåpet.
Frön och kärnor (psylliumfrön, solrosfrön, sesamfrön, pumpafrön, linfrön), kostfiber (från sockerbetor, chikory, ärtor), resistent majsstärkelse (fiberfin), heläggspulver, ärtprotein, sötningsmedel: erytritol (sukrin), mineralsalter (natriumklorid och kaliumklorid), bakpulver (natriumkarbonat, bikarbonat, dinatriumvätefosfat).
Näringsinnehåll per 100 g: Energi 681 kJ / 163 kcal, Fett 8,4 g, varav mättat fett 1,4 g, Kolhydrater 2,5 g, varav sockerarter 0 g, Fiber 21 g, Protein 8,7 g, Salt 1,1 g
Produktomdömen och recensioner är viktiga verktyg för Apotea i syfte att informera och inspirera våra kunder.
Vårt huvudfokus är att ha transparenta och relevanta recensioner om vårt produktsortiment.
Läs mer i vår recensionspolicy.
- EAN:
- 7090017540609
- Varumärke:
- Sukrin
- Kategori:
- Mat & Dryck > Glutenfritt > Glutenfritt mjöl & gryn
Mat & Dryck > Gryn & Mjöl - Förpackningsstorlek:
- 250 g

till i din varukorg.