Biofood Shoyu Sojasås 250 ml
Shoyu är en mild japansk sojasås som fermenterats och har lagrats på fat. Biofoods ekologiska Shoyu Sojasås kan användas som krydda för sushi, soppor, såser och grönsaksrätter. Ställ den på köksbordet och använd istället för t ex salt.
Det som skiljer Shoyu från japanska sojasåsen Tamari är att Shoyu har en rundare och mildare smak.
Innehåller gluten.
INGREDIENSER: Vatten, SOJAbönor*, VETE*, Aspergillus oryzae* (jäsningsämne från ris), havssalt. *Ekologiskt certifierad råvara.
Produktomdömen och recensioner är viktiga verktyg för Apotea i syfte att informera och inspirera våra kunder.
Vårt huvudfokus är att ha transparenta och relevanta recensioner om vårt produktsortiment.
Läs mer i vår recensionspolicy.
- EAN:
- 7330137073770
- Varumärke:
- Biofood
- Kategori:
- Mat & Dryck > Smaksättning & Sötning
- Egenskaper:
- Ekologiskt
- Förpackningsstorlek:
- 250 ml
till i din varukorg.




