Kundvagnen laddas
|
Produkten har lagts
till i din varukorg. ![]()
Produkten har lagts
till i din varukorg. Biofood Shoyu Sojasås 250 ml
39 kr
ord. pris: 49 kr
Köp & prenumerera För automatisk leverans av den här produkten välj intervall nedan och tryck på köpknappen. Du får varan levererad omgående och sedan samma datum varje period tills du väljer att avsluta prenumerationen. Läs mer om prenumerationer. Erbjudandet gäller t.o.m. 2023-04-10 eller så långt lagret räcker.
Shoyu är en mild japansk sojasås som fermenterats och har lagrats på fat. Biofoods ekologiska Shoyu Sojasås kan användas som krydda för sushi, soppor, såser och grönsaksrätter. Ställ den på köksbordet och använd istället för t ex salt. Det som skiljer Shoyu från japanska sojasåsen Tamari är att Shoyu har en rundare och mildare smak. Innehåller gluten.
INGREDIENSER: Vatten, SOJABÖNOR*, VETE*, aspergillus oryzae* (jäsningsämne från ris), havssalt. *Ekologiskt certifierad råvara.
Näringsvärde per 100 ml
Produktomdömen och recensioner är viktiga verktyg för Apotea i syfte att informera och inspirera våra kunder. Vårt huvudfokus är att ha transparenta och relevanta recensioner om vårt produktsortiment. Läs mer i vår recensionspolicy..
EAN:
7330137073770
Förpackningsstorlek:
250 ml
|