Baka gott utan gluten
Baka gott utan gluten av Jessica Frej & Maria Blohm är en bok som innehåller det du behöver veta för att lyckas med din glutenfria bakning. Alla recept i boken har prövats om och om igen för att resultatet ska bli lika gott - eller helst godare - än motsvarande bakverk med gluten.
I boken Baka gott utan gluten finns recept på allt från bröd, kakor och bullar till pizza och paj. Du får också tips om mjölsorter, jäsning och ugnstemperaturer.
Jessica Frej och Maria Blohm har tillsammans givit ut fyra böcker om glutenfri bakning. Här har de samlat sina allra bästa recept - både uppdaterade och nya – i en komplett glutenfri bakbibel.
Tukan förlag. Inbunden. 192 sidor.
Produktomdömen och recensioner är viktiga verktyg för Apotea i syfte att informera och inspirera våra kunder.
Vårt huvudfokus är att ha transparenta och relevanta recensioner om vårt produktsortiment.
Läs mer i vår recensionspolicy.
- EAN:
- 9789180373951
- Varumärke:
- Tukan förlag
- Kategori:
- Hem & Hushåll > Böcker
- Förpackningsstorlek:
- 1 st

till i din varukorg.